Recent Posts

Archive

Tags

7 måder at starte din træning på!

Så tog dig sommeren ud fra dine træningsmål. Du er ikke alene. Hvem kan modstå alle de store behandler og begivenheder? Grill, familiefester, graduering fester og bryllupper er alle populære sommerens begivenheder, der uundgåeligt omfatter alt for meget mad og yummy drikkevarer. Men bare fordi du tog en pause betyder ikke alt er tabt. En ændring af sæsonen er et godt tidspunkt for en ændring eller fornyelse af vaner. Også børnene er tilbage i skolen, så det er det perfekte tidspunkt for forældre, især at koncentrere sig om deres egne tidsplaner og personlig sundhed prioriteter. Her er nogle nemme måder at komme i gang og udvikle positive nye vaner eller genopbygge nogle gamle.

1. Lav tiden.

Alle får 24 timer hver dag. Det er, hvordan vi vælger at bruge vores tid, der gør forskellen. Hvis du er en forælder eller har en meget tidskrævende erhverv, kan det være endnu mere af en udfordring, men ikke umuligt. Vær kreativ med din tid og gøre udøve en aftale, der ikke kan gå glip af.

2. Få den "dårlige" fødevarer ud af huset.

Alle har hørt om forårsrengøring, right? Nå du bør gøre det samme med dit spisekammer. Dette er et godt tidspunkt at opsøge de usunde fødevarer, fundet vej ind i dit hjem i løbet af sommeren og slippe af med dem (forbruge dem er ikke nødvendigvis den bedste måde at få dem ud af huset!). Det er virkelig svært at modstå fristelsen til fødevarer, der er konsekvent inden for rækkevidde. Ude af øje, [det meste] ude af sind.

3. Find en ansvarlighed partner.

Workout venner er vigtige. De fleste mennesker finder det lettere at holde sig på sporet, hvis de kender nogen, der holder dem ansvarlige. Og vide, du bliver nødt til at svare på din træning partner, hvorfor du annullerer en session gør det mere sandsynligt, du vil holde på sporet. Det er også vigtigt at have nogen omkring at fejre sejre. En lille opmuntring går langt!

4. Vær tålmodig med dig selv.

Det gamle ordsprog siger, "Rom blev ikke bygget på en dag." Det samme gælder for at komme tilbage på din vej til fitness. De fleste undersøgelser viser, at det tager mindst 21 dage til at danne en vane. Giv dig selv den nødvendige tid til at komme tilbage på sporet og tage det langsomt. Du må ikke være i stand til at gøre alt, hvad du gjorde, før du tog en pause, men lad det ikke stoppe dig fra at få i gang.

5. Må ikke bekymre dig om fortiden.

Beskæftige dig med i fremtiden! Du må ikke slå dig op om hvad der skete i løbet af sommeren. Det vigtigste er, at du har taget beslutningen om at starte igen. Begynde at spise bedre og udøver regelmæssigt og se fremad. Din fremtidige selv vil takke dig.

6. Vælg en workout rutine, du nyder.

Vær sikker på at du balancere cardio og styrketræning for at få mest muligt ud af hver session. Hvis du kan lide hvad du laver, og det passer til din livsstil, vil du være mere tilbøjelige til at holde sig til det. Hvis du leder efter hjælp og ekstra støtte, overveje en personlig træner til at give nogle retningslinjer for, hvad der ville være den bedste plan for dig, og for at sikre, at du er på rette spor.

7. Få dine sunde vaner på plads inden ferien.

Hvis du allerede har indstillet mønstre til at spise bedre og udøver regelmæssigt, vil det være lettere at sige nej til nogle af disse ikke-så-sunde godbidder, som uundgåeligt vil blive kommer din vej. Du kan nyde ferien uden at få helt off-sporet med dine mål.

Når du kommer i gang, minderne om hvor godt det føles at behandle din krop lige vil vende tilbage, vil resultaterne begynde at vise, og du ønsker at fortsætte. Held og lykke og nyde turen!